Microsoft OneDrive – map toevoegen (Snackbite #3)

Microsoft OneDrive – map toevoegen (Snackbite #3)
4 juni 2024 Reacties uitgeschakeld voor Microsoft OneDrive – map toevoegen (Snackbite #3) Microsoft OneDrive, Snackbites Michiel van Oppen - De Limburgse SharePoint & Microsoft 365 specialist

Werk je al veel in OneDrive, maar heb je geen idee hoe je een map kunt toevoegen? In deze snackbite ga ik het je uitleggen.

Mappen in OneDrive zijn erg handig om je OneDrive overzichtelijk te houden.
De map kun je niet alleen voorzien van een naam, maar ook van een kleurtje. De map is daardoor heel herkenbaar, zodat je direct de juiste map kunt selecteren.

Deze functionaliteit is echt super handig!

Snackbite #3

Stap voor stap instructie

Het verzenden van chatberichten op een gepland tijdstip gaat als volgt:

 • Ga naar OneDrive.
 • Klik linksboven op de knop ‘Nieuw toevoegen’
 • Kies voor de optie ‘Map’
 • Vul de gewenste naam voorr de map in en kies eventueel een kleurtje
 • De nieuwe map wordt nu gemaakt en is direct klaar voor gebruik

   Tags
   Over de auteur
   Michiel van Oppen - De Limburgse SharePoint & Microsoft 365 specialist Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam als SharePoint-specialist, en de laatste jaren ook als Microsoft 365 specialist, voor (semi)overheidsorganisaties, zorg- & onderwijsinstellingen en bedrijven. Met SharePointHelpdesk.nl is mijn ruime kennis en ervaring nu beschikbaar voor iedereen! Hulp nodig met Microsoft 365 (SharePoint, Teams, Outlook, etc.) of op zoek naar een Microsoft 365 specialist & trainer voor jouw organisatie of een personal trainer Microsoft 365 voor jezelf? Neem contact op met mij via de knop 'contact' bovenaan!
   × Hoe kan ik je helpen?