Over ons

Over ons

Door m’n ruime ervaring als functioneel & technisch beheerder, trainer en consultant bij o.a. overheidsorganisaties (met specialisatie SharePoint en Microsoft 365, voorheen Office 365) ben ik ook gewend om met alle lagen van een organisatie te communiceren en ondersteuning te bieden. Ik heb vaak al snel door welke kennis van een applicatie een gebruiker heeft en pas hierop gemakkelijk mijn uitleg aan. Een helder en begrijpelijk verhaal en een tevreden gebruiker is voor mij dan ook niet meer dan normaal.

Klanten en gebruikers waarderen mij o.a. voor mijn rustige, geduldige en vriendelijke karakter, eerlijk advies, to-the-point antwoorden en begrijpelijke uitleg (zowel tijdens ondersteuning / trainingen / werkplekbegeleiding als duidelijke instructies & handleidingen).

Naast SharePoint- & Microsoft 365 specialist ben ik ook mede-eigenaar van het Limburgse photobooth-verhuurbedrijf SchietJeKiekje.nl en verhuren we unieke photobooths (o.a. een opblaasbaar Fotohuisje en een echte Paardentrailer) voor bruiloften en (bedrijfs)feesten.

Uiteraard maken we graag persoonlijk kennis met u. We komen graag bij u langs om kennis te maken en te bespreken waar uw uitdagingen met SharePoint en/of Microsoft 365 zitten en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

× Hoe kan ik je helpen?