Zet een chatbericht vast in Teams

Zet een chatbericht vast in Teams
26 april 2023 Reacties uitgeschakeld voor Zet een chatbericht vast in Teams Microsoft Teams Michiel van Oppen - De Limburgse SharePoint & Microsoft 365 specialist

In Microsoft Teams is het nu mogelijk om in een chat een bericht vast te zetten. Het bericht is dan voor iedereen in de chat zichtbaar. Handige functionaliteit voor het onder de aandacht brengen van belangrijke berichten of het doen van mededelingen.


Stap voor stap instructie

Het vastzetten van een chatbericht gaat als volgt:

  • Open Teams en ga naar de chats
  • Ga naar het bericht dat je wil vastzetten
  • Klik op de 3 puntjes achter het bericht en kies voor ‘Vastmaken’


  • Het bericht wordt nu bovenaan in de chat vastgemaakt en is voor iedereen in de chat zichtbaar

Tags
Over de auteur
Michiel van Oppen - De Limburgse SharePoint & Microsoft 365 specialist Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam als SharePoint-specialist, en de laatste jaren ook als Microsoft 365 specialist, voor (semi)overheidsorganisaties, zorg- & onderwijsinstellingen en bedrijven. Met SharePointHelpdesk.nl is mijn ruime kennis en ervaring nu beschikbaar voor iedereen! Hulp nodig met Microsoft 365 (SharePoint, Teams, Outlook, etc.) of op zoek naar een Microsoft 365 specialist & trainer voor jouw organisatie of een personal trainer Microsoft 365 voor jezelf? Neem contact op met mij via de knop 'contact' bovenaan!
× Hoe kan ik je helpen?