Microsoft Teams – voorgestelde antwoorden uitschakelen

Microsoft Teams – voorgestelde antwoorden uitschakelen
10 mei 2023 Reacties uitgeschakeld voor Microsoft Teams – voorgestelde antwoorden uitschakelen Microsoft Teams Michiel van Oppen - De Limburgse SharePoint & Microsoft 365 specialist

In de chat van Microsoft Teams worden sinds een tijdje kant-en-klare antwoorden getoond, waarmee je met 1 muisklik op een bericht kunt reageren. Handig of toch niet?

Mocht je deze voorgestelde antwoorden niet handig vinden, dan is er nu goed nieuws: je kunt ze uitschakelen via de instellingen.


Stap voor stap instructie

Het uitschakelen van de voorgestelde antwoorden in de chat van Microsoft Teams gaat als volgt:

  • Open Microsoft Teams en klik in het menu aan de linkerzijde op het onderdeel ‘Chat’


  • De chats worden nu getoond.
  • Klik rechts bovenaan bij je naam op de 3 puntjes (‘Instellingen en meer’)
  • Kies voor ‘Instellingen’


  • Scroll bij ‘Algemeen’ helemaal naar het einde
  • Bij ‘Voorgestelde antwoorden’ kun je het vinkje voor ‘Voorgestelde antwoorden weergeven in de chat’ uitvinken en zo de voorgestelde antwoorden in de chat van Microsoft Teams uitschakelen.


Tags
Over de auteur
Michiel van Oppen - De Limburgse SharePoint & Microsoft 365 specialist Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam als SharePoint-specialist, en de laatste 5 jaar ook als Microsoft 365 specialist, voor (semi)overheidsorganisaties, zorg- & onderwijsinstellingen en bedrijven. Met SharePointHelpdesk.nl is mijn ruime kennis en ervaring nu beschikbaar voor iedereen! Hulp nodig met Microsoft 365 (SharePoint, Teams, Outlook, etc.) of op zoek naar een Microsoft 365 specialist & trainer voor jouw organisatie of een personal trainer Microsoft 365 voor jezelf? Neem contact op met mij via de knop 'contact' bovenaan!
× Hoe kan ik je helpen?