Nieuwe functionaliteit binnenkort in Microsoft 365

Ontdek de toekomst van samenwerking met de nieuwste updates in SharePoint, Teams en Copilot, binnenkort beschikbaar in Microsoft 365. 

 1. Microsoft SharePoint: Copilot wordt geïntegreerd in de Rich Text Editor van SharePoint, waardoor hulp bij het maken van inhoud mogelijk wordt. Dit zal beschikbaar zijn voor gebruikers met een Copilot Microsoft 365-licentie.
 2. Microsoft SharePoint: Biedt binnenkort de mogelijkheid om vormen zoals vierkant, cirkel, driehoek, zeshoek, kiezel en druppel toe te passen op afbeeldingen in afbeeldings- en tekstwebonderdelen.
 3. Microsoft SharePoint: Introduceert een nieuwe Banner-webonderdeel voor pagina’s en nieuws, waarmee gebruikers meerdere banners aan een pagina kunnen toevoegen of verwijderen.
 4. Microsoft SharePoint: Stelt binnenkort een paginabereik in voor het verwerken van grotere bestanden met meerdere pagina’s in vooraf gebouwde, gestructureerde en vrije vormmodellen.
 5. Microsoft Teams: Introduceert ‘Catch up’, een nieuwe functie in Microsoft Copilot, die updates en actieprompts biedt op een ‘Catch up’-tabblad.
 6. Microsoft Teams: Toont vergaderdetails zoals de titel, start- en eindtijd en het aantal deelnemers op het voorafgaande scherm voor deelnemers.
 7. Microsoft Teams: Biedt handmatige instellingen om schermdeling voor videoclips te optimaliseren door vertraging te verminderen en de kwaliteit van videoweergave te verbeteren.
 8. Microsoft Teams: Organisatoren kunnen nu tot zes talen selecteren voor deelnemers om uit te kiezen voor live vertaalde ondertitels tijdens een town hall.
 9. Microsoft Teams: Introduceert nieuwe slash-opdrachten in het tekstvak voor het samenstellen van berichten en het navigeren door Teams.
 10. Microsoft Teams: Beleid om bepaalde in-productberichten in Microsoft Teams uit te schakelen, zoals ‘Wat is er nieuw’-updates en trainingsmogelijkheden.
 11. Microsoft Teams: Werkt de lobby-ervaring bij voor externe presentatoren in town halls en webinars.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste tips & tricks voor Microsoft 365? Meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief! U ontvangt regelmatig updates met handige informatie en innovatieve idee├źn om het meeste uit Microsoft 365 te halen. Mis deze kans niet om uw kennis en vaardigheden te verbeteren. Aanmelden is eenvoudig en GRATIS – doe het vandaag nog!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ja ik wil