Over mij

Over mij

Aangenaam kennis te maken, ik ben Michiel van Oppen, 45 jaar, getrouwd, papa van 2 kindjes en wij wonen samen met onze paarden in een 400 jaar oude woonboerderij in het Nederlandse bergdorpje Vijlen, midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam als SharePoint-specialist en de laatste jaren ook als Microsoft 365 specialist voor (semi)overheidsorganisaties, zorg- & onderwijsinstellingen en bedrijven.

Met SharePointHelpdesk.nl is mijn ruime kennis en ervaring nu beschikbaar voor iedereen!

Door m’n ruime ervaring als functioneel & technisch beheerder, trainer en consultant bij o.a. overheidsorganisaties (met specialisatie SharePoint en Microsoft 365, voorheen Office 365) ben ik ook gewend om met alle lagen van een organisatie te communiceren en ondersteuning te bieden. Ik heb vaak al snel door welke kennis van een applicatie een gebruiker heeft en pas hierop gemakkelijk mijn uitleg aan. Een helder en begrijpelijk verhaal en een tevreden gebruiker is voor mij dan ook niet meer dan normaal.

Klanten en gebruikers waarderen mij o.a. voor mijn rustige, geduldige en vriendelijke karakter, eerlijk advies, to-the-point antwoorden en begrijpelijke uitleg (zowel tijdens ondersteuning / trainingen / werkplekbegeleiding als duidelijke instructies & handleidingen).

Naast SharePoint- & Microsoft 365 specialist ben ik ook mede-eigenaar van het Limburgse photobooth-verhuurbedrijf SchietJeKiekje.nl en verhuren we unieke photobooths (o.a. een opblaasbaar Fotohuisje en een echte Paardentrailer) voor bruiloften en (bedrijfs)feesten.

Uiteraard maak ik graag persoonlijk kennis met u. Ik kom graag bij u langs om onder het genot van een drankje nader kennis te maken en te bespreken waar uw uitdagingen met SharePoint en/of Microsoft 365 zitten en hoe ik u hierbij kan helpen.

U kunt mij direct telefonisch (of via WhatsApp) bereiken op telefoonnummer
06 – 83 65 17 10

× Hoe kan ik je helpen?