E-mail automatisch vertalen in Outlook

E-mail automatisch vertalen in Outlook
9 mei 2023 Reacties uitgeschakeld voor E-mail automatisch vertalen in Outlook Microsoft Outlook Michiel van Oppen - De Limburgse SharePoint & Microsoft 365 specialist

In Microsoft Outlook is het mogelijk om een binnenkomende e-mail automatisch te laten vertalen in de door jou gewenste taal (bijvoorbeeld van Engels of Duits naar Nederlands). Google Translate of een andere vertaaldienst is daardoor overbodig.


Stap voor stap instructie

Het vertalen van een e-mail gaat als volgt:

  • Open Microsoft Outlook en ga naar een bericht in een andere taal
  • Klik in de e-mail op de 3 puntjes achter het bericht


  • De e-mail wordt nu in de gewenste taal vertaald

Tags
Over de auteur
Michiel van Oppen - De Limburgse SharePoint & Microsoft 365 specialist Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam als SharePoint-specialist, en de laatste jaren ook als Microsoft 365 specialist, voor (semi)overheidsorganisaties, zorg- & onderwijsinstellingen en bedrijven. Met SharePointHelpdesk.nl is mijn ruime kennis en ervaring nu beschikbaar voor iedereen! Hulp nodig met Microsoft 365 (SharePoint, Teams, Outlook, etc.) of op zoek naar een Microsoft 365 specialist & trainer voor jouw organisatie of een personal trainer Microsoft 365 voor jezelf? Neem contact op met mij via de knop 'contact' bovenaan!
× Hoe kan ik je helpen?