LinkedIn – Posts plannen

LinkedIn – Posts plannen
18 maart 2024 1 reactie LinkedIn Michiel van Oppen - De Limburgse SharePoint & Microsoft 365 specialist

Wist je dat je in LinkedIn tegenwoordig ook posts (bijdragen) kunt plannen, zodat ze op een ingesteld tijdstip automatisch online komen? Erg handig om bijvoorbeeld in het weekend of in de avond alvast een post klaar te zetten en deze op een “reguliere” werkdag automatisch te laten plaatsen.
Dit kan met het klokje naast de knop ‘Bijdrage’.

Stap voor stap instructie

Het plannen van een post in LinkedIn gaat heel gemakkelijk.

 • Ga naar LinkedIn.
 • Begin met het schrijven van een bijdrage.


 • Als je begint te typen, dan krijg je een pop-up-venster in beeld en kun je je bijdrage typen.
 • Normaal gezien zou je op de knop ‘Bijdrage’ klikken als je klaar bent met het bericht, maar nu klikken we op de knop met het klokje.


 • Je kunt nu de gewenste datum en tijd kiezen.
 • Klik op de knop ‘Volgende’.


 • Je komt weer terug in het bewerkscherm voor je bericht. Bovenaan staat de geplande datum tijd.
 • Onderaan naast het klokje staat nu niet meer de knop ‘Bijdrage’, maar de knop ‘Schema’.
 • Klik op de knop ‘Schema’ en je bijdrage zal gepland worden en automatisch geplaatst worden op de ingestelde datum en tijd.


Tags
Over de auteur
Michiel van Oppen - De Limburgse SharePoint & Microsoft 365 specialist Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam als SharePoint-specialist, en de laatste jaren ook als Microsoft 365 specialist, voor (semi)overheidsorganisaties, zorg- & onderwijsinstellingen en bedrijven. Met SharePointHelpdesk.nl is mijn ruime kennis en ervaring nu beschikbaar voor iedereen! Hulp nodig met Microsoft 365 (SharePoint, Teams, Outlook, etc.) of op zoek naar een Microsoft 365 specialist & trainer voor jouw organisatie of een personal trainer Microsoft 365 voor jezelf? Neem contact op met mij via de knop 'contact' bovenaan!
Leave Comment
 1. 1

  LinkedIn – Geplande posts bekijken – SharePointHelpdesk.nl

  […] Je weet ongetwijfeld al dat je in LinkedIn tegenwoordig ook posts (bijdragen) kunt plannen, zodat ze op een ingesteld tijdstip automatisch online komen. Erg handig om bijvoorbeeld in het weekend of in de avond alvast een post klaar te zetten en deze op een “reguliere” werkdag automatisch te laten plaatsen. Nog niet bekend met het plannen van posts? Bekijk dan deze tip: LinkedIn – Posts plannen […]

× Hoe kan ik je helpen?