Microsoft 365 CoPilot – maak snel een enquete formulier in Microsoft Forms (Snackbite #10)

Het creëren van een enquête of formulier is nog nooit zo eenvoudig geweest als met Microsoft Forms via Copilot. In deze snackbite demonstreer ik hoe je met een paar klikken een professioneel ogende enquête kunt opstellen. Of je nu feedback wilt verzamelen, een evenement wilt plannen of gewoon snel informatie nodig hebt, Microsoft Forms maakt het proces naadloos en gebruiksvriendelijk. Ontdek hoe deze tool je kan helpen om efficiënter te werken en je tijd te besparen. Ga met mij mee op deze ontdekkingsreis en ervaar zelf hoe super handig Microsoft Forms via Copilot kan zijn!

Voor meer informatie, een persoonlijke demo of hulp bij het opstellen van je zoekopdrachten voor Copilot, kun je altijd contact met mij opnemen. Ook voor alle andere vragen met betrekking tot Microsoft 365 sta ik voor je klaar. Laten we samenwerken om jouw werk makkelijker en efficiënter te maken met Microsoft Copilot – jouw slimme assistent voor elke taak!


Snackbite #10


Meer info

Wil je nu al direct aan de slag met Copilot?
Neem contact met mij op voor advies & ondersteuning of boek bij mij een training!


Aanmelden voor de nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste tips & tricks voor Microsoft 365? Meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief! U ontvangt regelmatig updates met handige informatie en innovatieve ideeën om het meeste uit Microsoft 365 te halen. Mis deze kans niet om uw kennis en vaardigheden te verbeteren. Aanmelden is eenvoudig en GRATIS – doe het vandaag nog!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ja ik wil