Training & coaching voor Microsoft 365

Voor training & coaching voor Microsoft 365 voor u zelf of uw medewerkers bent u mij bij aan het beste adres!
Zo geef ik o.a. training & coaching voor SharePoint, Teams, OneDrive, Outlook, CoPilot, etc.
Liever een 1-op1-sessie (personal trainer & coach)? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wat een fijne training! Michiel wist in relatief korte tijd veel kennis over te brengen, zonder dat het saai of langdradig werd. Ook was er voldoende ruimte voor vragen. Aanrader!

Michiel beantwoordt vragen duidelijk en rustig en neemt voor iedereen de tijd. Gaat niet te snel door de stof heen.


Trainingen voor iedereen

Vragenuurtje Microsoft 365
Stel al uw vragen over Microsoft 365 en luister naar de vragen van anderen ter inspiratie. U krijgt persoonlijk antwoord van mij, de ervaren en gespecialiseerde trainer & coach.

Aan de slag met OneDrive
De deelnemers krijgen geleerd waarvoor ze OneDrive kunnen gebruiken en hoe ze zelf met OneDrive aan de slag kunnen, maar ook het delen van documenten met collega’s. Ook in deze training worden tips & trucs gedeeld om OneDrive efficiënt te gebruiken.

Werken met Teams
In deze training krijgen de deelnemers geleerd hoe ze zelf met Teams aan de slag kunnen. Niet alleen het online vergaderen via Teams, maar ook samenwerken in documenten, delen van informatie met andere teamleden en chatten met collega’s. Ook worden er veel tips & trucs gedeeld om het werken met Teams gemakkelijker te maken.

Ontdek de kracht van CoPilot
Ontdek de kracht van Microsoft 365 CoPilot met onze basistraining! Leer hoe je jouw productiviteit kunt verhogen, efficiënter kunt werken en de mogelijkheden van AI binnen jouw organisatie kunt benutten.

Samenwerken in SharePoint
Ik neem de deelnemers mee in de wereld van SharePoint en dan voornamelijk gericht op het gebruik van SharePoint als intranet en document management systeem, zoals het plaatsen van nieuwsberichten en gebeurtenissen, het plaatsen en bewerken van documenten, samenwerken met collega’s, het zoeken en vinden van documenten etc.

Mailen en plannen met Outlook
In deze training leren de deelnemers te werken met Outlook en leg ik het verschil uit tussen de desktop-versie en de online-versie van Outlook. Ook in deze training worden uiteraard de nodige tips & trucs gedeeld om efficiënt met Outlook te werken.


Overige trainingen

Up-to-date met Microsoft 365
Elk kwartaal een update van aankomende updates en wijzigingen van de afgelopen periode mbt de meest gebruikte applicaties van Microsoft 365 voor uw key-users en beheerders.

Tips & Tricks voor Microsoft 365
In een uur tijd krijg je een ruim aantal tips & tricks te zien om efficiënter en makkelijker met Microsoft 365 te werken.

Training op maat
Tussen mijn standaardtrainingen voor Microsoft 365 niet gevonden wat je zocht? Ik stel graag samen een training op maat samen.